مدیریت خوراک دهی بهینه واحد گوسفند داری

مدیریت خوراک دهی بهینه واحد گوسفندداری نقش بسیار مهمی در افزایش بهره وری واحد گوسفندداری دارد.

یک واحد گوسفندداری از بخش های مخلفی تشکیل می شود. هر یک از این بخش ها باید در محل مناسب قرار گرفته باشند. برای مثال اگر از چراگاه استفاده می شود، فاصله واحد گوسفندداری تا چراگاه نباید زیاد باشد. در صورتی که این فاصله از حد معینی بیشتر باشد، منجر به راهپیمایی زیاد دام ها شده و اتلاف انرژی دام را افزایش می دهد. در صورت افزایش اتلاف انرژی، تولید بهینه حیوان تحت تاثیر قرار می گیرد. همچنین زمان مناسب خوراک دهی و میزان استفاده از انواع اجزاء خوراک و مکمل ها در پرورش بهینه دام ها حائز اهمیت ویژه ای می باشد. گروه دامالان، متشکل از گروهی مجرب در راستای ارتباط صنعت با دانشگاه در خدمت دامپروران عزیز می باشد

برای دریافت انواع مشاوره تخصصی با گروه مجرب دامالان تماس بگیرید

مهندس حجت صفری       09148004332

damalanagri@yahoo.com

برچسب گذاری توسط , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *